1ST Legal Services


Voor de aankoop/verkoop van een bestaande woning en/of nieuwbouwproject, werkt 2M-Consult samen met het professioneel individueel advocaten & juristen kantoor ‘First Legal Services’ beheerd door Meester Antonio Cano Serrano.

Voor ons is het heel belangrijk dat de klant in alle vertrouwen en met een gerust fijn gevoel zijn droomaankoop kan realiseren en daarvoor hebben wij de bijstand van First Legal Services. Meester Antonio Cano adviseert onze klanten op juridisch vlak bij aankoop/verkoop van het eigendom in een verstaanbare duidelijke verwoording. Daar de Spaanse wetgeving verschillend is van de Belgische en er helaas ook in Spanje wel eens oplichters opduiken, raden wij onze klanten sowieso altijd aan om hen te laten vertegenwoordigen door een officiële advocaat.

Het feit dat het kantoor van First Legal Services samen gevestigd is op ons adres in San Javier geeft een enorm groot voordeel aan de klant. De klanten hoeven zich niet nog eens extra te verplaatsen, hun juridisch dossier/opvolging zit bij ons onder éénzelfde dak en door deze ‘in house’ samenwerking kunnen wij het juridisch totaalpakket aan een extra voordelig tarief aanbieden.

Het volledige juridische pakket omvat de volgende zaken:

* juridisch advies voor de aankoop/verkoop

* aankoop/verkoopcontract nakijken en/of opmaken

* legaliteit verificatie van het eigendom, documenten en bankgaranties

* afspraak organisatie en assistentie met vertaling bij de Notaris

* volmacht

* N.I.E. identificatie aanvraag

* openen Spaanse bankrekening

* hypotheek advies (indien nodig)

* alle afhandeling van het papierwerk en het uitvoeren van de overschrijvingen d.m.v. de volmacht naar de verkoper/bouwheer, het Notariaat, taxatiebureau, land- & gemeente registratiekantoren

* overhandiging van sleutels en het ter beschikking stellen van de eigendom

* advies en hulp bij het afsluiten van de nodige verzekeringen

Uiteraard kan u tevens beroep doen op de juridische diensten van ‘First Legal Services’ en hun partners ‘Reuters Juristen’ voor eventueel andere zaken, hun team is samengesteld uit een groep gespecialiseerde advocaten en juristen met meer dan 12 jaar ervaring op gebied van Eigendomsrecht, Familierecht, Erfrecht en Financieel Bankrecht.

Met hun kantoren in Alicante, Murcia en San Javier geven zij juridisch advies over de ganse regio van de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol. Tevens bieden zij een ‘mobiele service’ aan voor klanten die niet in de mogelijkheid zijn zich te verplaatsen naar één van de kantoren.

Voor een vrijblijvende afspraak of inlichtingen kan u rechtstreeks contact opnemen met Meester Antonio Cano op ons vast kantoornummer of via Mark en Mieke.

 

WhatsApp WhatsApp us