Appartement Orihuela Villamartin


Dit fantastisch appartementen complex is ondertussen helaas bijna helemaal uitverkocht en ongelooflijk … maar praktisch volledig aan Belgische bewoners.  Deze bevinden zich in het nieuwe Villamartin, op nog geen 5 minuten van La Zenia Boulevard met zijn 150 winkels en restaurants.  De stranden van Orihuela Costa zijn vanop de dakappartementen te zien en dus ook kortbij en makkelijk te bereiken.  De luchthaven/treinstation Alicante en Murcia bevinden zich ongeveer op 30 minuten van het complex.

Er zijn nog maar enkele van deze mooie (grote) appartementen beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, dus snel zijn is de boodschap!

Het leuke aan dit project is dat deze appartementen echt met sleutel op de deur worden opgeleverd, daarmee bedoelen we volledig uitgeruste keuken (inclusief witte goederen Balay Bosch/Siemens: koelkast, diepvries, oven, keramische kookplaat, vaatwasmachine, wasmachine, microgolfoven en afzuiginstallatie) en de badkamers inclusief met doucheschermen, spiegelverlichting en vloerverwarming in de suite badkamer, verwarming/airco volledig geïnstalleerd, video/camera deuropener en tevens beschikken alle appartementen ook nog over een ondergrondse parkeerplaats met een eigen afsluitbare berging.

Het complex is volledig beveiligd afgesloten en enkel toegankelijk voor de bewoners zelf.  Iedere blok is voorzien van twee liften en in de tuinen kan je 3 gezamenlijke zwembaden terugvinden (waarvan 1 verwarmd), jacuzzi, sport- en speelzones.  De gelijkvloerse appartementen geven via het terras direct toegang tot de tuin/zwembaden en de dakappartementen hebben super grote terrassen met nog een extra groot solarium op het dak dat een enorm mooi panoramisch uitzicht biedt.  De verkoopprijs is afhankelijk van het type appartement en uiteraard onder voorbehoud van de beschikbaarheid want deze woningen werden super snel verkocht: vanaf 184.000,00 €  voor appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, 118,53 m2 woonoppervlakte + 47,53 m2 terras met ander woorden,

een laatste kans die je niet kan laten liggen!

WhatsApp WhatsApp us