Luxe villa’s Orihuela Costa


Dit is het neusje van de zalm van deze bouwonderneming…

Een residentieel project met in totaal 32 villa’s aan Cabo Roig Orihuela Costa Blanca Zuid: een eigentijds design ontwerp en panoramisch zeezicht op je solarium.  De villa’s zijn allen ontworpen met 3 slaapkamers, 3 badkamers, privé zwembad, 80 m2 kelderruimte en een solarium dakterras.  De bouwheer gebruikt hier de beste kwaliteit materialen en stelde in zijn ontwerpen de luxe voorop!

De ligging is helemaal fantastisch als je weet dat deze villa’s gelegen zijn op 5 minuten van ‘La Zenia Boulevard’, een openlucht shoppingparadijs met 150 winkels en restaurants.  Alle dagen van de week geopend en je kan er werkelijk alles vinden wat je nodig hebt.  Op deze locatie zit je ook maar op een 30 minuten van Murcia luchthaven alsook van Alicante luchthaven/treinstation.  De mooie witte zandstranden liggen op 5 minuten afstand.  Een droomvilla waar je in alle rust en privacy je vakantie kan doorbrengen maar ook op zéér korte afstand toch alle faciliteiten bij de hand hebt, echt ideaal!

Het project is nog maar net van start gegaan, de ‘showwoning’ is binnenkort te bezichtigen en de constructie wordt verdeeld over 5 bouwfases.  Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, een keuze in terreinen van 188 tot 342 m2 – leuk meegenomen is de extra opslag kelderruimte of misschien voor jou een mogelijkheid tot een wijnkelder.  De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het gekozen stuk grond maar deze luxueuze villa kan reeds de uwe worden vanaf slechts 359.000,00 €.

 

WhatsApp WhatsApp us