Onze aanpak


Wens je te investeren in een opbrengsteigendom of in een vakantiewoning voor jezelf … dan helpen wij je graag verder op weg.

Zoals je in het aanbod op onze website kan merken hebben wij zowel contracten met bouwheren voor nieuwbouwprojecten alsook tal van aanbiedingen in herverkoop van bestaande woningen en bankbeslagen.

Naast een intensieve begeleiding in de zoektocht staan we tevens garant voor de administratieve afhandeling, een betrouwbaar diepgaande financiële screening van het betreffend eigendom door een gelegaliseerd Spaans advokatenkantoor en een premium dienst naverkoop waarop je ook na de aankoop nog beroep op kan doen.

Samen met u maken wij een volledige behoefte analyse, indien nodig kunnen wij ook informatie verlenen over financieringsmogelijkheden in Spanje maar wij raden sowieso onze klanten aan om zeker te informeren bij hun eigen financiële instelling in België omdat de rente daar gewoonlijk interessanter is.

Als we deze informatie in een vorm gegoten hebben kunnen we samen onze zoektocht starten ter plaatse in Spanje met een begeleide bezichtingsreis.

Tickets worden geboekt en Mieke of Mark verwelkomen je reeds bij aankomst op de luchthaven zodat we samen enkele dagen de panden en de regio kunnen gaan verkennen.

Wanneer hieruit een aankoop zou voortvloeien betalen wij uiteraard de kosten van de vliegtickets en het verblijf terug. Tijdens beursevents werken wij gewoonlijk met een speciaal tarief pakket voor de bezichtigingsreis zodat je super voordelig en toch volledig vrijblijvend kan deelnemen aan een bezichtigingsreis.

Daar we sowieso voor iedere verkoop/aankoop opteren om te werken met ons intern advokatenkantoor, ook als extra zekerheid naar onze klant toe, worden de nodige volmachten voor notaris/advokaat en de persoonlijke NIE nummers (noodzakelijk identiteitsnummer voor buitenlanders in Spanje) automatisch mee in orde gemaakt.

Het leuke aan ons kantoor is dat wij naast de Spaanse taal ook Duits, Engels, Frans en Nederlands praten zodat je tijdens het volledige verloop gewoon in je moedertaal kan communiceren.   Verder begeleiden we je indien gewenst ook mee in de aankoop van meubelen, eventuele uit te voeren bijwerken en/of renovaties, de aansluitingen van de nutsvoorzieningen, het afsluiten van verzekeringspolis enz.

Kortom,

2M-CONSULT,

Mark en Mieke zijn er voor je,

blijven er voor je … ook nog na de aankoop,

en dat is onze grootste troef !!

 

 

WhatsApp WhatsApp us