Appartement Orihuela Costa


Een vijfde bouwfase van nieuwe appartementen in Orihuela Costa Villamartin, te kiezen met 2, 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers.  Alle woningen worden voorzien met ruime terrassen, een staanplaats voor de wagen binnen het complex en een berging.

De appartementen op het gelijkvloers hebben een private tuin en het dakappartement heeft een eigen privé solarium.  Het gaat hier om een gesloten residentieel complex met wandelpaden in de groene zone naar het gemeenschappelijk zwembad.

Een topligging voor mensen die van een beetje leven houden in de omgeving, in het nieuwe Villamartin op 5 minuten van “La Zenia Boulevard” shoppingcentrum, hotels en winkels, supermarkten, hospitaal en medisch centra, scholen en vermaak faciliteiten van bowling, restaurants en bars in de directe omgeving.  Houdt u niet van zonnebaden aan het zwembad, geen paniek … de mooie stranden en de zee zijn tevens niet ver af.  Deze fase is volledig afgewerkt tegen augustus 2018 en je kan hier reeds een appartement kopen vanaf 156.500,00 Euro – maar wees er snel bij want de verkoop gaat enorm snel en het is een zéér geliefd project voor Belgen.

Enkele foto’s van de ingerichte pilootwoning:

WhatsApp WhatsApp us