Recente nieuwbouw villa in Santiago de la Ribera


SANTIAGO DE LA RIBERA – San Javier (MURCIA)

Mooie gemeubelde nieuwbouw villa te koop, 138 m2 volledig open bebouwing op een plot van 303 m2 in het rustige Santiago de la Ribera aan de Costa Calida.

Inrichting: 3 slaapkamers, 3 badkamers, volledig ingerichte open keuken met kookeiland, ingericht met hoge kwaliteitsmeubelen en een groot zwembad in de aangelegde tuin.

De villa is momenteel ingericht voor een zelfstandig beroep, de 3de slaapkamer op het gelijkvloers werd omgevormd tot een grote praktijkruimte.  Op de benedenverdieping rest de woonruimte, keuken, berging, badkamer, een groot terras en aangeplante tuin met zwembad.

Op de eerste verdieping vinden we 2 grote slaapkamers met elk nog een aparte badkamer en uitgevend op een groot mooi lounge terras.

Ligging: Santiago de la Ribera, een kustgemeente van San Javier in Murcia, gelegen aan de gegeerde Costa Calida.  Zeer rustig, mooi residentieel en op korte afstand van alle voorzieningen: ongeveer 10 min. van de zee, het shoppingcenter Dos Mares, supermarkten (Carrefour, Mercadona, Aldi, …), 35 km van de nieuwe luchthaven in Corvera en 63 km van de luchthaven in Alicante.  Een prachtige villa in een centrale ‘ieder wat wils’ omgeving: shoppingcentra, restaurants, bars, uitgangsmogelijkheden, zee- en strandvakantie, fiets- en wandelroutes, berglandschappen, culturele en historische bezienswaardigheden in de omliggende steden (Murcia, Cartagena, Fortuna, Archena, Alicante, Torrevieja,…), goede bereikbaarheid via internationale luchthaven en treinstations, golfterreinen, spa- en relax thermen, wellness-resorts, (kite)surfen enz.

Vraagprijs: 378.000 € inclusief meubels woning

WhatsApp WhatsApp us