Reviews


 

Laat ons je gevoel weten over onze aanpak, onze panden en over de algemeen verleende service.  Het is natuurlijk altijd leuk voor ons om het maximum aantal gouden sterren te verdienen, maar laat ons gerust weten in je geschreven feedback op welk gebied het eventueel nog beter kan.

Jullie mening is en blijft van groot belang voor ons!

  • 5 sterren = uiterst tevreden
  • 4 sterren = tevreden
  • 3 sterren = goed
  • 2 sterren = het kan beter
  • 1 ster = slechte ervaring

JE BEOORDELING, klik op de sterren om je tevredenheid uit te drukken:

 

ANDERE KLANTEN GAVEN ONS VOLGENDE BEOORDELING:

Uitstekend!

5,0 rating
06/02/2019

Je wordt goed bijgestaan met raad en daad. Niets is te veel. Steeds met de glimlach onthaald. Uitstekende service. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Hartelijk dank.

Jessie Van Dyck

Op zoek naar ons droomhuis en gevonden !!

5,0 rating
26/01/2019

Super ontvangst , een hele week aan onze zijde………. niets was hen te veel . Zelfs na onze aankoop van de woning en de afhandeling van het papierwerk werd ons nog een aanbod gedaan om lekker te gaan eten en om de streek verder te verkennen. (Zelf de transfer terug naar de luchthaven heeft Marc in alle vroegte op zich genomen)
Echt een tof team dat handeld met kennis van zaken zodat wij steeds een veilig , betrouwbaar gevoel hadden tijdens het volledige aankoopproces . Een aanrader voor iedereen !!!
Bedankt Marc en Mieke

Frank Gerinckx

Super onthaal

5,0 rating
17/09/2018

Wij zijn super blij want door de goede service en bijstand, hebben wij ons huisje gevonden. Super ontvangst service vriendelijk onthaal. Helpen je en niets is hen te veel ,super lieve mensen , die je ook nadien nog bijstaan en helpen bij het verdere verloop van je aankoop . Bedankt Marc en Mieke. Luc en Kristina

Kristina Grietens

Top Service

5,0 rating
25/03/2018

We zijn super onthaald en goed bijgestaan in onze keuze en zoektocht.
Super makkelijk iemand bij te hebben die de streek kent, goed Spaans spreekt en kan onderhandelen.

Marijn

 

 

WhatsApp WhatsApp us