Wie zijn we?


 

JOY HAS A NAME…  

                                               ‘2M-CONSULT’ it is!

 

Eerst en vooral een leuke kennismaking en welkom op de site van Mark & Mieke.  

Dankzij familiale redenen zijn wij hier 17 jaar geleden reeds terecht gekomen en konden wij destijds genieten van een welverdiende vakantie op de stranden van Torre de la Horadada.  

Tijdens deze vakanties hebben wij uiteraard gebruik gemaakt om de omliggende dorpen een keertje te gaan verkennen en zo zijn we uiteindelijk zelf ons hart verloren aan een woning in Pilar de la Horadada.  

Onze sterren hebben we beiden in België behaald, in een bedrijvenwereld waar klantentevredenheid en premium dienstverlening centraal staan.

Deze positieve troeven hebben wij uiteraard met onze definitieve verhuis naar de Costa Blanca meegebracht en staan nu centraal in onze eigen zaak ‘2M-Consult’.  

Daar onze focus op het kwalitatief sterke ligt, kunnen onze klanten een grotere diepgang in het totaal ervaren en dat geeft innerlijke rust & vertrouwen.  

Een goede begeleiding en een opvolging ter plaatse zijn immers van noodzakelijk belang.  Het is ons doel, de klant hetzelfde plezierig gevoel te laten ervaren waarvan wij hier alle dagen kunnen genieten.  

Een aankoop in Spanje mag u immers geen zorgen baren…  deze zoektocht moet rustig, aangenaam en open maar vooral vertrouwensvol verlopen met een zee aan correcte informatie.

Neem gerust verder een kijkje op onze website en laat je zachtjes meevloeien in de golf van ons aanbod naar het verblijf van je dromen.

                             alvast veel surf-JOY!

 

Dagelijks krijgen we zéér interessante nieuwbouw projecten en herverkopen aangeboden.  Het is helaas niet altijd mogelijk deze onmiddellijk te publiceren op onze website, dus als je ons de vereisten van je droomwoning even communiceert, maken wij een persoonlijke uitgebreide portfolio met de ideale panden op jouw maat.

Voor bijkomende inlichtingen kan je ons altijd vrijblijvend een mailtje sturen of telefonisch contacteren.

 

Tot gauw, groetjes Mark en Mieke  😉

 

 

WhatsApp WhatsApp us